ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

- Για την επικύρωση της κράτησης είναι απαραίτητη η προκαταβολή, η οποία ισούται με το 30% της συνολικής τιμής της διαμονής σας και δεν μπορεί να είναι μικρότερη από το μίσθωμα μίας διανυκτέρευσης.
- Το υπόλοιπο εξοφλείται κατά την αναχώρηση με μετρητά ή χρέωση πιστωτικής κάρτας.
- Η προκαταβολή κατατίθεται εντός 3 εργάσιμων ημερών στον τραπεζικό λογαριασμό που αναγράφεται κάτω από τον τιμοκατάλογο της ιστοσελίδας μας. Στην κατάθεσή σας θα πρέπει να αναφέρετε το ονοματεπώνυμό σας.
- Όλες οι πληρωμές γίνονται αποκλειστικά σε ευρώ.
- Τυχόν τραπεζικά έξοδα εμβάσματος ή μετατροπής συναλλάγματος, βαρύνουν αποκλειστικά τον επισκέπτη.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ

- Σε περίπτωση ειδοποίησης ακύρωσης εντός 21 ημερών από την ημερομηνία κράτησης του δωματίου, η προκαταβολή επιστρέφεται στο 100%.
- Σε περίπτωση ειδοποίησης ακύρωσης λιγότερης των 21 ημερών, η προκαταβολή δεν επιστρέφεται αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μελλοντική διαμονή εντός του εκάστοτε τρέχοντος έτους.
- Η ειδοποίηση ακύρωσης πρέπει να είναι γραπτή στο email: info@thealkyonhotel.gr

 

ΟΡΟΙ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

- Την ημέρα της άφιξής σας, το δωμάτιο σας παραχωρείται από τις 13:00 και μετά. Σε περίπτωση που καταφθάσετε νωρίτερα υπάρχει η δυνατότητα της φύλαξης των αποσκευών σας στις εγκαταστάσεις μας.
- Την ημέρα της αναχώρησης, οφείλετε να παραδώσετε το δωμάτιο μέχρι τις 12:00. Δυνατότητα late check-out υπάρχει κατόπιν συνεννόησης.
- Το πρόγραμμα καθαριότητας αντιστοιχεί στις υποχρεώσεις μας βάσει της άδειας του καταλύμματος (2 αστέρια). Συμπεριλαμβάνει καθημερινή καθαριότητα δωματίων και κοινόχρηστων χώρων, αλλαγή σεντονιών 2 φορές/εβδομάδα, πετσετών 4 φορές/εβδομάδα. Σε περίπτωση που είναι επιθυμητή η τακτικότερη αλλαγή, πραγματοποιείται με επιπλέον χρέωση 3€/κλίνη.
- Αν ο επισκέπτης επιθυμεί την πλήρη ιδιωτικότητά του, αυτό γίνεται σεβαστό. Στην περίπτωση αυτή οφείλει να το δηλώσει κατά την άφιξή του και να συνεννοηθεί μαζί μας για την παροχή των σεντονιών – πετσετών.
- Παρκοκρέβατο και παιδικό κάθισμα φαγητού παρέχονται δωρεάν, κατόπιν συνεννόησης.
- Οφείλετε να συμμορφώνεστε με τις ώρες κοινής ησυχίας.
- Δεν επιτρέπεται η διανυκτέρευση επιπλέον ατόμων από τον προσυμφωνημένο αριθμό ατόμων ανά δωμάτιο.
- Δεν επιτρέπεται η υπενοικίαση.
- Κράτηση μέσω των τρόπων που περιγράφονται συνιστά άμεσα αποδοχή των άνω.

 

 

ΤΙΜΕΣ & ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

ONLINE ΚΡΑΤΗΣΗ